Skip to main content

Medicinsk Tidsskrift

-først med nyheder om ny medicin
ANNONCØRBETALT INDHOLD

Opdater din viden om atrieflimren på kun 15 minutter med Det Medicinske Kvarter

Er du en travl praktiserende læge, der stræber efter adgang til relevant og opdateret viden inden for atrieflimren? Det Medicinske Kvarter er et online læringsmiljø som er designet til at gøre det nemt for dig, at forbedre dine kompentencer og levere den bedste behandling til dine patienter.

Af Bayer A/S │ 29.11.2023

Det Medicinske Kvarter er udviklet af Bayer A/S i samarbejde med læger der har særlig interesse indenfor atrieflimren. Læringsplatformen er designet til at gøre det nemt for dig at forbedre dine kompetencer og levere den bedste behandling til dine patienter.

Vi har i øjeblikket sammensat 4 online læringsmoduler, der fokuserer på forskellige aspekter af atrieflimren. Hvert modul er designet til at passe ind i din travle tidsplan og tager kun op til 15 minutter at gennemføre. Hvert modul indeholder en informativ video der præsenteres af en læge, reflektionsøvelser der giver dig mulighed for at fordybe dig i emnet og en multiple choice-test der hjælper med at konsolidere din viden.

At opdatere din viden om atrieflimren på kort tid er afgørende i en travl hverdag

Vi er klar over, at du som praktiserende læge har en travl hverdag og derfor er læringsmodulerne skræddersyet til at give dig opdateret viden på kort tid, hvilket sikrer, at du er på forkant med de seneste fremskridt inden for atrieflimren.

Vi forstår, at dine interesser og behov varierer, så du kan vælge moduler, der nøjagtigt matcher dine krav. Vores segmenterede indhold sikrer, at du får den mest relevante viden inden for atrieflimren. Vidste du, at atrieflimren er den hyppigeste forekommende arytmi på verdensplan og alene i Danmark er der mere end 20.000 nye tilfælde om året? Faktisk har personer med atrieflimren 5-dobbelt risiko for stroke – i forhold til personer uden atrieflimren.1

Det er derfor vigtigt, at du som læge er opdateret med den nyeste viden. Den viden kan du få i Det Medicinske Kvarter, hvor vi gennem 4 moduler gør dig klogere på sygdommen. De 4 moduler omhandler emnerne; diagnoticering af atrieflimren, opstart af AK-behandling, forebyggelse og blødningsrisiko samt kontrol af patienter i AK-behandling. Start dine læringsmoduler her

Det særlige ved platformen er, at lægerne fungerer som værter for hvert modul. Dette giver dig mulighed for at lære direkte fra læger med interesse inden for atrieflimren. De deler praktisk viden og indsigt med dig. Vi tror på, at dette kan gøre læringen endnu mere engagerende.

Få et sneak peak af første læringsmodul som introduceres af læge Simon Frost.

 

Vi stræber efter at optimere din læringoplevelse

Læringsplatformen giver ikke kun viden, men også en følelse af at have opnået noget. Vores korte og målrettede moduler er designet til at øge motivationen og reducere risikoen for overvældelse. Vi har udviklet en brugervenlig platform, der giver dig øjeblikkelig adgang til videoer, øvelser og tests, hvilket gør det nemt for dig at integrere læring i din daglige praksis.

Derudover tror vi på, at læring kan være sjovt, selv inden for komplekse emner som atrieflimren. Derfor har vi skabt et frisk og inspirerende læringsmiljø med illustrationer, video og billeder, der gør det lettere at forstå og huske komplekse begreber.

Start dine online læringsmoduler i dag og opdater din viden inden for emnet, så du kan levere de bedste forudsætninger for behandling til dine patienter. Besøg Det Medicinske Kvarter nu
PP-UN-CAR-DK-0010-1

 

Reference:

  1. dk - National behandlingsvejledning, kapitel 15 - Atrieflimren og atrieflagren. Tilgængelig på: https://www.cardio.dk/af