Kristian Lunds blog

Medicinsk Tidsskrift

-først med nyheder om ny medicin

Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Europæisk kampagne kommer til Danmark

Flere af de danske reumatologiske afdelinger og privatpraktiserende læger over hele landet planlægger nu, at deltage i den europæiske kampagne ”Don´t Delay, Connect Today”, som EULAR lancerede i 2017.

Der er tale om et event, hvor fokus er på at kommunikere budskaberne om tidligere udredning og behandling nationalt. Det er Dansk Reumatologisk Selskab, som i samarbejde med Gigtforeningen planlægger at gennemføre kampagnen på dansk jord.

Helt konkret vil der være tale om en række landsdækkende events med tilbud om, at man kan få ultralyd-scannet ledsmerter eller få en led-undersøgelse. Eventen vil finde sted i forhallerne på hospitalerne med reumatologiske afdelinger eller i venteværelserne hos privatpraktiserende reumatologer. Alternativt vil også offentlige steder som biblioteker eller sundhedscentre komme i spil.

Den Internationale Gigtdag er fredag den 12. oktober, og det anbefales at lægge sit event i forbindelse hermed i uge 41 på den dag, hvor det passer bedst. Tidsrammen forventes at være omkring to timer, skriver DRS på deres hjemmeside.

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

Hæmatologisk Tidsskrift

Propatienter