Skip to main content


  Ny viden om psykiatri fra Medicinsk Tidsskrift   

Nu bliver det nemmere at finde vikarer i psykiatrien

En ny app under navnet Psykiatri Plus skal styrke psykiatrien og gøre det lettere at finde kvalificerede medarbejdere til akutvagter og faste vagter inden for psykiatrien.

Bag appen står virksomheden Psykiatri Plus, der siden år 2000 har stillet op med medarbejdere inden for psykiatrien til både akutvagter og komplicerede forløb. 

”I Psykiatri Plus har vi tænkt længe og grundigt over, hvordan vejen mellem vagtplanlægger og medarbejder kan forkortes, så hjælpen kan ydes hurtigst muligt. Hvordan sikrer vi, at vores medarbejdere altid kan træde til, når behovet for kvalificeret arbejdskraft opstår inden for psykiatrien?” siger direktør Tina Kyhl Raahave.

Svaret har firmaet fundet i appen, som skal gøre det muligt at finde medarbejdere med kort varsel til både akutvagter og faste vagter. Med få klik kan man søge en kvalificeret medarbejder frem i appen, som kan træde til med det samme, og sikre at vagtplanen går op. 

Da psykiatrien spænder over et bredt felt har man i appen mulighed for at søge efter medarbejdere på baggrund af kompetencer, kursusbeviser og uddannelse. Alle medarbejderne har gennemgået en udførlig screeningsproces og har derudover det tilfælles, at de har minimum to års dokumenteret erfaring inden for psykiatrien.

Appen er allerede tilgængelig der, hvor du downloader dine apps.