Medicintilskuds-nævnet afsløret - det handler bare om at spare penge

Medicinsk Tidsskrift

-først med nyheder om ny medicin

Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Forxiga viser gode takter mod hjertesvigt og -død

ACC.20/WCC: En underanalyse af fase III-studiet DAPA-HF viser, at diabetepræparatet Forxiga (dapagliflozin) reducerer forekomsten af ​​studiets primære sammensatte endepunkt for forværring af hjertesvigt eller kardiovaskulær død.

Analysen er blevet præsenteret i forbindelse med den aflyste amerikanske hjertekongres ACC.20/WCC.

Forxiga blev evalueret hos patienter, der modtog en bred vifte af farmakologiske behandlinger, devices og hjertesynkroniseringsterapi for HFrEF.

Analysen viste en konstant reduktion i det primære resultat i alle disse behandlingsundergrupper sammenlignet med placebo.

"Disse nye data fra DAPA-HF-studiet styrker vores viden om Forxigas kliniske effekter yderligere ud over diabetes. Ved at reducere risikoen for forværring af hjertesvigt uanset baggrundsterapi har Forxiga potentialet til at forbedre den aktuelle standardbehandling og reducere sygdomsbyrden for patienter med hjertesvigt over hele verden."

Farxiga er indikeret som en monoterapi og som en del af kombinationsterapier for at forbedre den glykæmiske kontrol hos voksne med type 2-diabetes (T2D).

KOL-inhalator med en ny type bæremolekyler

Medicinalvirksomheden AstraZeneca har i deres Aerosphere inhalator skabt en ny teknologi, der skal sikre, at medicinen på bedre vis når helt ned i de fineste dele af patientens luftveje. Det sker blandt andet ved hjælp af amfifile fosfolipidmolekyler.

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

Hæmatologisk Tidsskrift

Propatienter